projecten

ontwerpEen tuin is geen eiland, maar onderdeel van het ecosysteem. Een tuin ontwerpen is dan ook een ecologische puzzel, die ik graag samen met de klant leg. Een eetbare tuin? Verticaal tuinieren? Op maat gemaakt meubilair of opbergruimte? Knuppelpaden, wilgenhutten, blotevoetenpaden en kruidenspiralen? We maken samen een ruwe schets, die ik uitwerk tot een deskundig (botanisch) plan.

aanleg en onderhoudIk snoei je heesters en planten en maai je gras. Ik vermijd zoveel mogelijk transport(kosten) door de ecologische kringloop van uw tuin te sluiten, door waar mogelijk afval ter plaatste te verwerken. Snoeiadvies en onderhoudstips, of een onderhoudskalender op maat kan ik ook voor je maken.

We verdubbelen de oppervlakte en functies van uw stadstuin. Het tuinplan is de leidraad, maar geen dwangbuis. Aanpassingen volgens uw suggesties zijn op het terrein steeds mogelijk.formules en prijzen


Ik bied verschillende formules en prijzen aan, op maat. Stuur een mailtje met je wensen en dan kijken we hoe we het beste kunnen samenwerken. 

contacteer mij

august van lokerenstraat 82

9050 ledeberg

  0498/ 47 08 88

volg mij

© copyright 2017 - all rights reserved